Dit werd er over ons koor geschreven

Vanwege mogelijke spam wordt een bericht in het gastenboek niet gelijk zichtbaar.  De web-beheerders beoordelen eerst de inhoud en plaatsen dan je bijdragen zo spoedig mogelijk op deze site.

Dit bericht is geplaatst door:

Siem Maas
op 30 januari 2020

Beste Zangvrienden van Meepesaant.

Ik wil jullie namens alle leden van Meezingkoor Vrij & Blij van harte feliciteren met jullie 10 jarig bestaan op 1 februari.a.s Maak er een gedenkwaardige dag en een fijn feest van.

Met vriendelijke groet,

Siem Maas, voorzitter Meezingkoor Vrij & Blij

Dit bericht is geplaatst door:

Francine & Salvio & Het Steymerkoor, België.
op 15 november 2019

Dit was de derde keer dat wij present waren op de Warme Winterklanken van koor Meepesaant in Tilburg. We genieten elke keer weer van deze muzikale happening.

– Organisatie en ontvangst? – Muziek en gezelligheid?
– Hapjes en drankjes? – Publiek en sfeer?

Alles was tot in de puntjes geregeld!
We wachten met ongeduld op volgend jaar!
Mooi gedaan Koor Meepesaant en wie weet mogen wij jullie volgend jaar in Genk ontvangen, om samen met ons te musiceren?

Vriendelijke groeten aan iedereen,
Francine & Salvio & Het Steymerkoor, België.

Dit bericht is geplaatst door:
Hans Hendriks en Frank Haans 
op 11 november 2019

 Graag bedank ik  Meezingkoor Meepesaant nog even voor ”DE WARME ” ontvangst zaterdagavond. 

We waren om 01.30 uit thuis. Frank en ik, hebben genoten van een mooie en zeer goede georganiseerde avond en het blijft voor ons voor herhaling vatbaar.2 Mooie koren, en 1 koor welk” MEEPESAANT ” de sterren van de hemel zongen, waar ik elke keer weer opnieuw van geniet. Lia, voorzitter, en alle koorleden van Meepesaant, bedankt en graag tot ziens weer.

Hans Hendriks en Frank Haans

Dit bericht is geplaatst door:
Ellie van den Nieuwenhuizen
op 11 november 2019

Beste Meezingkoor Meepesaant,
namens het gehele koor van Vitamine-C uit loon op zand heel hartelijk dank voor de mooie avond, afgelopen zaterdagavond 9 nov.
het was perfect geregeld heel gezellig en we werden vriendelijk ontvangen.
Er heerste een hele fijne sfeer en we hebben met z’n allen goed gezongen, voor herhaling vatbaar.
tot gauw hopelijk
met groet van Vitamine-C

Dit bericht is geplaatst door:
Corry Gijselhart
op 11 november 2019

Wat was het weer mooi en gezellig druk op ons FEEST, en wat werd er genoten van alle koren en de zangeres, er werd zelfs af en toe een dansje gewaagd en de polonaise in een woord geweldig.
Ook wil ik graag de mensen bedanken die dit allemaal mogelijk hebben gemaakt en gezorgd voor de aankleding van het lokaal CHAPEAU.
En nu op naar de volgende WARME WINTERKLANKEN in 2020 Bedankt!

Corry Gijselhart 2

Dit bericht is geplaatst door:
Francien Nijkamp
op 11 november 2019

Het was een geweldig feestje : Winterfestival Meezingkoor Meepesaant. Dank je wel aan iedereen en allemaal die aanwezig waren 👍👍 ook een super dank je wel medewerkers Kruispunt Contour de twern en de vrijwilligers voor het vele werk .Alle vrijwilligers van Meepesaant dank je wel . Onze Meepesaantkoorleden natuurlijk en dirigent Ad Dekkers .De gastkoren Vitamine C en Gère weg ook jullie een hartelijk dank je wel voor de mooie gezellige liedjes , Charlie Gerritsma wat een leuke artieste en een stem die echt n feestje bouwt . De catering verzorgd door Ingeborg . Ook een groot applaus voor onze geluidsvrouw Ans Meerman 👏 ja het was een geweldig feest en de vele bedankjes van publiek koren medewerkers ooh ik vergeet er waarschijnlijk dus dan maar zo iedereen en allemaal geweldig bedankt .  Volgend jaar weer ? Dan zijn we er weer bij, zelfs onze Belgische gasten helemaal uit Genk waren er bij en komen dan zeker terug .Ons publiek komt dan ook zeker weer , ze vonden het een fantastische avond dank je wel ,
Francien

Dit bericht is geplaatst door:
José Wollerich
op 10 november 2019

Bestuur  Dirigent en alle vrijwilligers die  gezorgd hebben om deze  feestelijke festival avond te doen slagen,
Het was weer een ouderwetse Meepesaant  avond dank je wel. Feestelijk versierd daar waar we gezongen hebben en voor de lekkere hapjes die gepresenteerd werden Dank je wel allemaal

José Wollerich

Dit bericht is geplaatst door:
Bèr van Rooij
op 10 november 2019

Beste mensen van Meepesaant,

We hebben gisteren een top avond gehad in Tilburg. 3 Koren met verschillende genre’s, maar met een  ding gemeen. Kompassie voor het zingen. Allemaal hartelijk dank!
Wellicht tot een volgende gelegenheid.

Secretaris Gère Weg uit Kerkdriel
Bèr van Rooij.

Dit bericht is geplaatst door:
Tineke van Beurden
op 10 november 2019

Bestuur, dirigent en andere medewerkers die zaterdagavond weer een superavond hebben geregeld voor ons koor (Meepesaant) en gasten , hartelijk dank het was weer geweldig.

Tineke van Beurden.

Dit bericht is geplaatst door:
Petra van Vugt
op 13 oktober 2019

Hallo allemaal,

Het was weer een fijne middag met jullie. Ik denk dat ik namens alle aanwezige spreek als ik dit zeg. Zonder jullie zang zouden velen thuis zitten achter de spreekwoordelijke geraniums. De toegift Va Pensiero klonk super goed die zat er dus goed in,ook al was niet iedereen aanwezig.

m.v.g Petra van Vugt

Dit bericht is geplaatst door:
Lia Franken
op 17 augustus  2019

Hallo allemaal,

De afsluiting van ons zangseizoen was een regelrechte schot in de roos.
De belangstelling van onze koorleden was evenals op de andere gezelligsamenzijn avonden weer groot, en groot betekend bij ons koor ” Meepesaant ” volle bak, dus mogen we ook deze avond weer schrijven als succesvol, een woord van dank aan onze voorzitter is hierbij zeker op zijn plaats.

Nu op weg naar een nieuw seizoen, diverse mooie optredens voor 2019 staan er nog op het programma, toch springt er voor ons dan toch ons eigen festival ” Warme Winterklanken ” uit, dat alweer voor het vijfde jaar plaatsvindt,  ook dit keer hebben we weer 2 gezellige koren uitgenodigd, en als extra’s een verrassend gastoptreden.

Dit festival vindt plaats op zaterdag 9 November en begint om 19:30 uur iedereen is weer van harte welkom, de entree is gratis.

Ook in de maand december staan er weer diverse Kerstoptredens op ons programma.

De tijd gaat snel, op 1 februari 2020 hopen wij het 10 jarig bestaan van Meezingkoor Meepesaant te mogen vieren, een mijlpaal waar ik trots op ben, samen met mijn medebestuursleden vormen we al vele jaren een sterke 5 eenheid, mede door onze fijne samenwerking zijn wij gekomen tot waar we nu staan, een mooi en gezellig koor !

Lia Franken

Dit bericht is geplaatst door:
José Wollerich
op 25 juni 2019

Lieve koormensen,

Langs deze weg wil ik iedereen die aan mijn 81ste verjaardag heeft gedacht, hartelijk dank zeggen dat doet me goed dat jullie ondanks mijn tijdelijke afwezigheid toch met zoveel mensen aan mij gedacht  hebben.Na de vakantie kom ik weer wekelijks naar de repetitie en daar kijk ik weer na uit nu nog ff revalideren. Ik wens iedereen een fijne vakantie en tot dan

groetjes Jose Wollerich

 

Dit bericht is geplaatst door:
Hanneke Hagenaars
op 7 juni 2019

Hallo allemaal,

Ik wil jullie namens alle cliënten, families en mijn collega’s ontzettend bedanken voor het grandioze optreden bij onze familiedag!

Hanneke Hagenaars

Dit bericht is geplaatst door:
Corry Gijselhart
op 2 juni 2019

Wat was het weer een een gezellige warme en vrolijke middag bij de Familiedag van de woonvoorziening van Hanneke op Prisma, je zag dat de bewoners genoten om bij het koor te staan, met vrolijke ogen en een brede glimlach daar wordt je toch blij van, en soms was  ook de dirigent overbodig als ze zelf de maat aangaven.

Het was wat mij betreft een geslaagde middag.

Dit bericht is geplaatst door:
Francien Nijkamp
op 27 april 2019

Padua zingt voor koningsdag met een oranje tintje en wat was het gezellig . Er werd gezongen gedanst een polonaise,  ontroering een lach .luid applaus geweldig publiek . Kregen complimenten voor Ans Meerman onze geluidsvrouw achter de knoppen, enthousiast koor en dirigent , dat zijn de vitamientjes en zeker voor herhaling vatbaar 🎶 komen graag nog eens terug

Dit bericht is geplaatst door:
Corrie Tijs
op 24 januari 2019

Hallo Allemaal,
Met pijn in mijn hart heb ik afscheid moeten nemen.
Het was niet leuk meer om zoveel last te hebben van het lange staan. Ook kon ik niet meer slapen als ik thuis kwam van de repetitie en optreden. Hoe graag ik het ook deed. Maar ik wil ook nog wat langer genieten van wat ik wel kan.
Ik wens iedereen dan ook veel succes met jullie optreden en repetities. Maar als er een optreden is kom ik toch nog kijken hoor. Veel liefs van mij,

Groetjes Corrie Tijs.

Dit bericht is geplaatst door:
Corrie Tijs
op 23 december 2018

De beste wensen.

Lieve koorleden, dirigent en bestuursleden,
Hele fijne Kerstdagen en een voorspoedig nieuwjaar. Dat wil ik jullie wensen.

Groetjes Corrie Tijs.

Dit bericht is geplaatst door:
Francien Nijkamp
op 22 december 2018

Het wondere,
het bijzondere,
verbergt zich soms in het allerkleinste…..

We laten een jaar achter ons van afscheid nemen, verwelkomen, meeleven , heerlijk lachen, tranen drogen, liedjes repeteren ,  gezelligheid ja het was een roerig jaar.
Zo oefenen we Holy night. en klopt kerst al aan. Wat was het gezellig steeds weer en opnieuw tijdens onze optredens , ons festival warme winterklanken waar een groot publiek op af was gekomen..de kerstoptredens waar we mensen zagen genieten , stil luisterend , luidkeels meezingend en een daverend applaus. geweldig daar doen we het toch voor Graag wensen we iedereen en allemaal groot en klein mooie dagen en een goed nieuw jaar , vaak is gewoon goed , goed genoeg . Maak er iets moois van,
Groetjes John en Francien

Dit bericht is geplaatst door:
Corry Gijselhart
op 21 december 2018 

De beste wensen

Hallo Allemaal,
Ik wil even reageren op onze Kerst uitvoeringen, ze waren geweldig in een woord geweldig, al die blije gezichten van de mensen en de liedjes die ze kenden zo gezellig mee zongen.
Het was goed om te zien dat ze er zo van genoten daar doen we het toch voor, en wat een applaus op ons slavenkoor lied al voor we uitgezongen waren.
Ik kijk met genoegen terug op deze dagen. en wens jullie allen een Goed en Gezond 2019!!!!!!!!!!

 
Dit bericht is geplaatst door:
Marja en Peter Smits
op 15 december 2018 

De beste wensen

Iedereen van Meezingkoor Meepesaant,
Prettige kerstdagen een goed uiteinde en voorspoedig nieuwjaar gewenst

Dit bericht is geplaatst door:
Corrie Tijs
op 11 november 2018 

Warme Winterklanken 3 november 2018

Wat was het toch goed geregeld en heel leuk om mee te maken. Alles tot in de puntjes verzorgd.Dat is verschrikkelijk veel werk.Fijn dat er mensen zijn die dat willen doen. En hele leuke koren die uitgenodigd waren.Het was een fijne avond om op terug te kijken.

Groetjes Corrie Tijs.

Dit bericht is geplaatst door:
Corry Gijselhart
op 9 november 2018 

Warme Winterklanken 3 november 2018

Hallo Allemaal

Wat een avond!,dit was voor mij de 1e keer bij dit optreden van Warme Winterklanken en ik heb genoten. Zoals de zaal versiert was en de Koren die voor ons en de gasten gezongen hebben, ik was diep onder de indruk zoals ook de zorg voor de mooie en gezellige hapjes.Maar ook wij deden niet onder voor de muzikale klanken voor mij was het echt een belevenis CHAPOO, ik kijk al uit naar volgend jaar.

Groet Corry Gijselhart 2

Dit bericht is geplaatst door:
Lisette van Velthoven
op 5 november 2018 

Warme Winterklanken 3 november 2018

Hallo Lia
Wat was het een geslaagde avond he.
Wij hebben genoten. Het was perfect geregeld ; de organisatie , het geluid, de hapjes.
Het was in een woord geweldig. Mijn complimenten.
Hopelijk zien we elkaar nog eens bij een optreden.

Groetjes Lisette van Velthoven
Meidenkoor Woest Genoegen

Dit bericht is geplaatst door:
José Wollerich
op 5 november 2018 

Warme Winterklanken 3 november 2018

Langs deze weg wil ik iedereen die aan de warme winterklanken avond heeft meegewerkt bedanken voor de geweldige geslaagde  muziek avond. Het was er  weer eentje om nog vaak op terug te kijken. Shapooo Meepesaant’

groetjes  Jose Wollerich

Dit bericht is geplaatst door:
Salvio Valeri
op 4 november 2018 

Warme Winterklanken 3 november 2018

Beste Lia,

Als eerste van proficiat voor de alweer mooie en muzikale Winterklanken en de vlotte organisatie. En de vriendelijke warme ontvangst.

Veel succes en muzikale groeten,
Salvio Valeri (Dirigent het Steymerkoor uit Belgie)

Dit bericht is geplaatst door:
Riet Huysmans
op 4 november 2018 
Warme Winterklanken 3 november 2018

Hallo Allemaal,
Wat was het toch weer een Leuk Fijn en Gezellig Festival.  Ik heb er van genoten ook van de twee andere koren, anders maar ook gezellig en leuke muziek er was een  goeie sfeer Vond het fijn om er bij te zijn.
Groetjes  Riet

Dit bericht is geplaatst door:
Jeanne van Gorkum
op 4 november 2018 
Warme Winterklanken 3 november 2018

Goede morgen Lia,

Namens de Levensgenieters willen wij jullie hartelijk danken voor de fijne en muzikale avond. Het was geweldig . Wij hebben genoten.
Ook de organisatie was top, onze complimenten daarvoor.

Met vriendelijke groet,
Jeanne van Gorkum

Dit bericht is geplaatst door:
Hans Hendriks & Frank Haans
op 4 november 2018
 
Warme Winterklanken 3 november 2018
 

Goede morgen beste Zangvrienden, Lia, Wim, Ad en alle leden van Meezingkoor Meepesaant.

Hoewel we onderweg, naar jullie toe, nog geen winters gevoel hadden gekregen ……kregen we heel erg snel, vanaf het moment dat we bij jullie binnen waren, wel dat warme en winterse gevoel.
De warme klanken welke ons bij binnenkomsten tegemoet kwamen, en de warme begroetingen door Lia, Wim en Ad…….brachten ons direct is sfeer waarin we ons welkom voelden.
Met 3 prachtige koren t.w. de Levensgenieters uit Kaatsheuvel, Woestgenoegen met de aanstekende dirigente Mieke van de Velden uit Hank en……natuurlijk…….Meezingkoor Meepesant als gastheer uit Tilburg.
Wij 2 leden van ’t Akkoordje uit Helmond en organisator van verschillende festivals zoals Laat Son in je Hart en Laat de Fonkel Fonkelen, hebben met volle teugen genoten en hebben de zeer ”warme” winterklanken over ons laten komen.
Hoewel de warme winterklanken uiteindelijk over gingen in zomerse warme ritmes en melodieën ……….en de tussentijdse aangeboden heerlijke hapjes, gingen wij vrolijk en muzikaal voldaan terug naar de regio Helmond.

Hopelijk zijn wij ook volgend jaar weer welkom en / of treffen we ons op een of ander festival.

Om in winterse sferen te blijven, Een Fonkelende groet naar u allen op deze mooie avond aanwezig.

Hans Hendriks en Frank Haans. (2 Fans van jullie).

Dit bericht is geplaatst door:
Harrie en Els Graafmans
op 4 november 2018
 
Warme Winterklanken 3 november 2018
 

Hallo allemaal,
Wat een prachtige avond hebben we gehad met jullie en…..de twee andere koren het was in een woord geweldig. Wij zijn heel trots op jullie en…..we blijven jullie volgen en Ad heeft het ook goed gedaan,  mooi om naar jullie te kijken.
met een vriendelijke groet,
Harrie & Els

Dit bericht is geplaatst door:
Miranda Hollants
op 1 november 2018
Compliment.
 

Lieve mensen,
Ik zag jullie optreden via YouTube en kreeg een wauww-gevoel! Ik ben zelf een enthousiast koorlid van een popkoor en Kerkkoor. Ik kom a.s. zaterdag met mijn zus naar jullie luisteren en kijken in t Kruispunt. Nu al zin in.
Wat een leuk koor,  super repertoire en wat een enthousiaste dirigent. Complimenten, applaus en buiging!

Liefs, Miranda

Dit bericht is geplaatst door:
Riet Huysmans
op 20 juli 2018
Seizoenafsluiting.
Goedemiddag allemaal,
Wat een gezellige sluitingsavond was het gisteren ( donderdag 19 juli 2018). Hij of zij die de activiteit voorgesteld heeft “Ik vond het leuk”.
De begin pasjes van Line Dance leren en dat op eigen Country Roads was erg leuk.
 

Groetjes Riet Huysmans

 

 

Dit bericht is geplaatst door:
Jose Wollerich
op 25 juni 2018

Lieve allemaal,

Langs deze weg wil ik, bijna het voltallige koor en dirigent,  bedanken voor het optreden op mijn 80e verjaardag. Jullie waren de slagroom op de taart, in een woord “Geweldig”  ik moest af en toe een traantje laten. Na afloop nog even met elkaar  gezellig  nagebabbeld en ik ging ik met een voldaan gevoel naar huis.
Dankjewel allemaal,

José Wollerich.

Dit bericht is geplaatst door:
Riet Huysmans
op 19 juni 2018
Optreden ontmoetingsruimte De Driehoek

Wat was het toch weer een goed en gezellig optreden, het was genieten.
Daarna gezellig gegeten en gedronken met de meeste mensen van het koor. Dit is zeker voor herhaling vatbaar.
Onze dirigent was in zijn element ik vond het het leuk.

Groetjes Riet

Dit bericht is geplaatst door:
Riet Huysmans
op 18 februari 2018
Optreden bij Zorgcentrum ’t Laar op 14 februari 2108

Ik vond het erg gezellig op 14 februari 2018 in het Laar en de drie kwartier zingen was voor mij om te staan in het koor lang genoeg.Na de pauze heb ik in de zaal gezeten en er van genoten. Wat ben blij het zo gedaan te hebben en ook fijn gezongen.

Groetjes Riet

Dit bericht is geplaatst door:
Ton van Poppel
op 21 december 2017
Optreden bij KBO St. Maarten de Reit op 20 december 2017
Ik heb genoten van jullie muziek, geweldig. Leuk repertoire. Ook prachtige kleding, met een verlichte rozet.
Jullie niveau ligt hoger dan dat jullie naam zou vermoeden.
Dit bericht is geplaatst door:
Riet Huysmans
op 20 december 2017
Optreden bij KBO St. Maarten de Reit op 20 december 2017
Hallo allemaal,
Hier even een berichtje over vanmiddag.
Ik heb weer fijn mee gezongen en vond het erg leuk om er weer bij te zijn. Het doet me toch weer goed, daar knap ik ook van op.
 
Fijne Feestdagen  Riet
Dit bericht is geplaatst door:
Marij van de Sande
op 17 december 2017
Optreden voor de Zonnebloem in De Baselaer op 15 december 2017
Hoi Lia
Bedankt voor jullie mooie kerstkaart  van Meepessaant , ziet er mooi uit. Super leuk.
Maar ook nog bedankt voor het mooie optreden van afgelopen vrijdag.
Onze gasten hebben hiervan genoten.Jullie zagen er prachtig uit., zo in de kerstsfeer.
 
Groetjes Marij van de Sanden
Dit bericht is geplaatst door:
Petra van Vugt
op 16 december 2017
Optreden voor de Zonnebloem in De Baselaer op 15 december 2017
Hallo mensen van Meepessaant,
Het was weer een geweldige middag,vooral O Holy Night was heel mooi,dank daarvoor.
Fijne feestdagen,en hopelijk tot gauw,
groetjes Petra van Vugt.
Dit bericht is geplaatst door:
José Wollerich
op 16 december 2017
Optreden voor de Zonnebloem in De Baselaer op 15 december 2017
Lieve mensen,
Wat hebben we weer een geweldige kerstviering gehad bij “Mijn” zonnebloem afdeling Hoefstraat. Mijn laatste viering als gastvrouw omdat ik vanwege mijn gezondheid helaas hier mee moet stoppen en verder gaan als gast. Ik ben op een geweldige manier in de bloemetjes gezet en tevens hebben wij als koor Meepesaant er weer een geweldige uitvoering van gemaakt.  Na afloop kwamen de gasten van de zonnebloem nog speciaal naar mij om ff te zeggen hoe geweldig ons koor is en wat een geweldige uitvoering we hebben gegeven. Het was steeds muisstil en dat wil wel wat zeggen.
Het 2e optreden met onze verlichte corsages deed de deur dicht, wat een applaus kregen we.
En ons laatste ingestudeerde nummer “O Holy Nigth” ging geweldig ondanks dat ons koor niet volledig was.
Maar met de geweldige inzet van dirigent en leden hebben we er weer wat moois van gemaakt, chapeau lieve allemaal en tot slot wens ik iedereen een fijne kerst en een gezond 2018 toe.
 
Jose Wollerich
Dit bericht is geplaatst door:
Mies van Iersel op 10 november 2017
Hallo Mepesaant,
Ik wou even zeggen dat we weer intens genoten hebben van de gezellige warme winter klanken avond.
Jullie hadden het zoals andere jaren weer goed voor elkaar.
Maar dat kan niet anders, jullie zijn ook zo’n goed en gezellig koor.
 
Groetjes Mies
Dit bericht is geplaatst door:
Salvio Valeri op 5  november 2017
Beste Lia en Koor Meepesaant,
Wij willen jullie ook bedanken voor de mooie en supergezellige avond. Jullie hebben er een heel mooie avond en activiteit van gemaakt met een vlekkeloze organisatie.
Wij waren zeer getroffen door de vriendelijke ontvangst van iedereen.
Het contact met de koren was hartverwarmend. Het publiek in de zaal die er ook een echte muziekhappening van heeft gemaakt. 
Wij waren maar van één ding niet happy, dat de tijd zo snel voorbij ging.  
Als jullie ooit overwegen om eens een uitstap naar Genk te willen maken,
wij staan er altijd voor klaar om jullie te ontvangen en samen weer voor
gezellige momenten bijeen te zijn. 
Nogmaals van harte bedankt van ons allemaal.
Maak onze beste wensen en dank ook over, aan iedereen van jullie koor.
Met vriendelijke groeten namens het Steymerkoor,
 
Francine & Salvio.
Dit bericht is geplaatst door:
Hanneke Hagenaar op 5  november 2017

Ook dit jaar kunnen we weer terugkijken op een fantastisch festival! Goed georganiseerd en samen met de andere twee koren hebben we ons publiek een geweldige avond bezorgd!!

groetjes Hanneke

Dit bericht is geplaatst door:
Maria van Smartlappenkoor de Harde Kern op 5  november 2017
Lieve mensen,
Wat een geweldige avond hebben we ( smartlappenkoor de Harde Kern ) neer mogen zetten bij jullie, samen met jullie en het koor uit Genk. Wat een verscheidenheid aan liedjes. Wat een gezelligheid, een heerlijk publiek en lekkere hapjes!
Wij denken hier met veel plezier aan terug!
Dank jullie wel.
Dit bericht is geplaatst door:
Harrie Graafmans op 5  november 2017
Beste Koorleden van Meepesaant  en dirigent Ad,
 
Wat hebben we toch weer een mooie avond gehad, een groot feest en daar houden we van. Ook onze dirigent Wim heeft het goed naar zijn zin gehad. Jullie kunnen met een goed gevoel aan terug denken. De andere twee koren waren ook geweldig, wat hebben we gelachen, we komen er niet over uitgepraat. Lieve mensen de beste wensen tot de volgende keer dan zijn wij er weer.
Groetjes van onze dirigent Wim en de twee Begonias Els & Harrie Graafmans
 
Dit bericht is geplaatst door:
Harrie Graafmans op 30  oktober 2017
Hallo Allemaal,
Even reageren op de korendag Helmond.

Het was een prachtige dag wat hebben we toch genoten van jullie. We hadden nog vrienden laten komen die wonen in Beek en Donk en die vonden het ook geweldig ga zo door ,,,,,,, jullie komen er wel en ….. een hele goede dirigent, daar kunnen jullie trots op zijn. Heel veel succes gewenst,

Met een vriendelijke groet de 2 Begonias Harrie & Els Graafmans

Dit bericht is geplaatst door:
Riet Huysmans op  30 oktober 2017
Heb net gelezen op Facebook dat het weer een geweldige dag is geweest in Helmond. Ik heb regelmatig aan jullie gedacht, maar voor mij zat het er dit jaar niet in. Volgend jaar wel hoop ik.
Riet Huysmans
Dit bericht is geplaatst door:
Corrie Tijs op 17 oktober 2017
Wim, wat een overzichtelijke en mooie website, ik geef het je te doen om zoiets zo geweldig in elkaar te zetten.
Maar zoals ik je ken ben je ook een perfectionist, en wil je alles ook in goede banen leiden.
Fijn om zo iemand te hebben in ons geweldig koor.
Bedankt daarvoor
Groetjes Corrie Tijs.
Dit bericht is geplaatst door:
Lies en Piet van Dun
op 12 oktober 2017
Alle koorleden, bestuur en dirigent, hartelijk dank voor het zingen en de mooie bloemen en de felicitatiekaart die wij hebben ontvangen fantastisch.
Lies en Piet van Dun
Dit bericht is geplaatst door:
Ingrid v/d Bosch
op 28 september 2017

Wat een mooie website is het geworden, petje af voor jou Wim. Hoop dat er veel mensen een kijkje op gaan nemen.

groetjes Ingrid

Dit bericht is geplaatst door:
José Wollerich
op 28 september 2017
Hallo Wim,
Ik wil me voor 100% aansluiten bij datgene wat Lia heeft geschreven sjappo. Niet alleen een goede  aangename en zeker een perfecte  voorzitter. Iemand waarvan wij nog in lengte van jaren veel plezier  van willen beleven.
 
met vriendelijke zanggroeten,
Jose Wollerich
Dit bericht is geplaatst door:
Lia Franken
op 28 september 2017
Beste Wim,
Naast dat je als voorzitter ons koor probeert in goede banen te leiden, heb je hiernaast nog een super prestatie neergezet, want…..
vandaag is de nieuwe website van Meezingkoor Meepesaant online gegaan, en kan iedereen zien en bewonderen wat voor moois je ervan hebt gemaakt.
Met heel veel geduld heb je hier ontzettend veel tijd ingestoken, maar het ziet er dan ook geweldig uit, alles is overzichtelijk en makkelijk vindbaar .
Ik ben er heel blij mee en zeker ook onze leden als die ontdekken hoe makkelijk een en ander werkt.
Bedankt voor het maken van deze mooie koorwebsite, petje af !
 
Lia Franken
Dit bericht is geplaatst door:
Wim Meerman
(Voorzitter Meezingkoor Meepesaant)
op 26 september 2017
Beste Lezers,
Meezingkoor Meepesaant heeft een nieuwe website. Als gevolg hiervan zijn veel berichten die in het verleden in het gastenboek zijn geplaatst niet meer te lezen.
Graag wil ik iedereen uitnodigen om iets te schrijven in ons nieuwe boek

 

Dit bericht is geplaatst door:
Riet Huysmans
op 14 september 2017
Wil iedereen van ons koor bedanken voor de belangstelling kaarten en bloemen.
Als het even verder is kom ik
een paar uurtjes langs
Groetjes  Riet

 

Dit bericht is geplaatst door:
Hanneke Hagenaars
op 11 september 2017
 

Ik wil even iedereen bedanken van Meezingkoor Meepesaant die afgelopen zaterdag aanwezig was tijdens het optreden van onze Zilveren Bruiloft. Jullie hebben er mede voor gezorgd dat wij een grandioos feest hebben gehad! Wij, en onze gasten, hebben er ten volle van genoten en de complimentjes over ons mooie koor waren niet van de lucht!! Bedankt dat voor jullie fantastische inzet!!

Corné en Hanneke Peeters Hagenaars

Dit bericht is geplaatst door:
Tom van der Aa
op 5 september 2017
Dag Lia,
Graag willen wij als bestuur, ook namens de aanwezige bewoners, jullie via deze mail laten weten dat we bijzonder hebben genoten van jullie muzikale optreden hier in de ontmoetingsruimte van de Bijsterhof.
De vele positieve reacties die wij als bestuur ontvingen waren hartverwarmend.Een bewoonster van 94 jaar wenste zelfs dat jullie elke maand maar moesten komen.Jullie straalden een en al blijdschap uit, zongen ondanks de magere opkomst (35 personen) uit volle borst, en stonden er ook niet stijfjes bij.
Veel leuke reacties ook voor jullie dirigent, die veel mensen heeft vermaakt met zijn eigenzinnige optreden, wat een leuke man is dat.Jullie sprongen er als gehele groep echt uit, levensgenieters zijn jullie, en daar mogen jullie trots op zijn.
Aan het eind van dit jaar plannen we weer enkele van deze middagen in, en daar zitten jullie zeker bij.
Ik sluit af met de hartelijke groeten aan iedereen van jullie koor die hier aanwezig waren, en hopen jullie in goede gezondheid volgend jaar weer terug te zien.
Tom van der Aa
Secretaris huurders-activiteits commissie Bijsterhof.
Dit bericht is geplaatst door:
Mevrouw Robbe
op 12 augustus 2017

Beste Koor Meepesaant

Hierbij dank ik jullie voor de mooie uitvoering die ik op mijn verjaardag heb mogen genieten !

Toos Robbe

Dit bericht is geplaatst door:
José Wollerich
op 21 juli 2017

Goede middag,

Ik wil nog eventjes terug komen op onze laatste repetitie avond geweldig weer wat een gezellige club. Allereerst wil ik het bestuur, vrijwilligers en dirigent bedanken voor het afgelopen jaar, het is weer heel snel voorbij gegaan.

Dan de laatste repetitie avond weer heel erg gezellig en wat waren de hapjes die deze keer door Peter waren verzorgd weer tot volle tevredenheid en vreselijk lekker, ik heb weer genoten.

Ik wens langs deze weg iedereen een fijne zonnige vakantie toe en tot

over 6 weken

Groet Jose Wollerich

Dit bericht is geplaatst door:
Hanneke Hagenaars
op 17 juli 2017

Familiedag Prisma,

Ik wil alle koorleden ontzettend bedanken voor het geweldige optreden op de familiedag van afdeling Nachtegaallaan 2-1 van Stichting Prisma in Biezenmortel. Cliënten, families en wij als begeleiding hebben weer ontzettend genoten!     En als families je met tranen in de ogen bedanken dan weet je dat het goed is geweest! Dus lieve mensen een dikke pluim op jullie denkbeeldige hoed!!

Hanneke Hagenaars

Dit bericht is geplaatst door:
Peter Smits
op 1 juni 2017

Beste Meepesaant koorleden,

Reeds eerder een bericht in het gastenboek proberen te plaatsen, echter deze is tot op heden voor mij niet zichtbaar.
Daarom nogmaals: beter laat dan nooit.
Wij willen jullie hartelijk bedanken voor het optreden tijdens ons 60+60 feest (21 mei jl) in de 3 Linden te Molenschot.
Mede door jullie is deze dag een onvergetelijke activiteit voor ons geworden.

Marja en Peter Smits